Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási tudású PDA-mobiltelefon újdonság

Kütyük

Óriási tudású PDA-mobiltelefon újdonság

A Wistronhoz tartozó AnexTEK egyes források szerint a jövő hónapban egy teljesen új fejlesztésű PDA-mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon.


A kéziszámítógép és telefon vonásokkal, illetve szolgáltatásokkal egyaránt megáldott moboDA 3360 egész pontosan 123 milliméter hosszú, 61,5 milliméter széles, 22 milliméter vastag és az 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral egyetemben 150 grammot nyom a mérlegen.

A készülék mind szoftveres, mind hardveres szemszögből nézve a topon van. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a legfrissebb mobil Microsoft szoftver, a korábban Magneto fejlesztési kódnevet viselt Windows Mobile 5.0 tölti be, a megfelelő számítási teljesítményről pedig egy nem kevesebb mint 520 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale PXA272-es mikroprocesszor gondoskodik. A 64 MB RAM és 192 MB Flash ROM memória MMC (MultiMediaVard) és SD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető.

A hagyományos mobiltelefonos billentyűzettel ellátott moboDA 3360-ba egy 2,8 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző került, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modulon és a GPRS Class 10 kompatibilitáson kívül szólnunk kell még továbbá az infravörös portról, a Bluetooth kontrollerről, valamint a Wi-Fi (802.11b/g) támogatásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés