Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős új Linux-os okostelefon

Kütyük

Érintőkijelzős új Linux-os okostelefon

A kínai székhelyű TCL legújabb fejlesztésű Linux-os smartphone-ja hamarosan várhatóan Európában is kapható lesz.


A leginkább a Motorola E680i-re hasonlító TCL e787 divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott: a rejtett antennás telefon alaphelyzetben 108 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 21 milliméter vastag.

A csúcskategóriás folyadékkristályos kijelző egyrészt 262 ezer színárnyalatú, másrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, harmadrészt pedig érintésérzékeny, ami jelentős mértékben megkönnyíti az adatbevitelt. A beépített digitális fényképezőgépre sem lehet egy rossz szavunk sem: a 2 megapixeles CMOS képszenzorra épülő kamera segítségével maximum 1.600×1.200 pixeles felbontású fotók készíthetők, illetve akár MPEG-4 formátumú videókat is fel lehet venni vele.

A sajnos nem három, hanem csak kétnormás (GSM 900/1800 MHz) TCL e787 érdekessége, hogy 128 szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, de e mellett természetesen MP3 zeneanyagok is jelezhetik a bejövő hívásokat. A fejlett PIM funkciós készülék nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári specifikációk szerint maximum 3-8 napos készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra. A TCL e787 ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés