Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixeles mobiltelefon – VGA videófelvevővel

Kütyük

5 megapixeles mobiltelefon – VGA videófelvevővel

Az LG a nemrégiben véget ért, berlini IFA 2005 szakkiállítás keretein belül rántotta le a leplet legújabb nagy felbontású kamerás mobiltelefonjáról.


Az LG KV5500 típusjelzésű újdonság az LG csúcstechnológiájú prémium kategóriás és innovatív Twist & Slim formatervezésű 5 megapixeles telefonja.

A szupervékony készülék CCD kamerával, autofókusszal és 2 colos képátlójú, 262 ezer színárnyalatú QVGA (240×320 pixel) TFT LCD-vel rendelkezik, valamint másodpercenkénti 30 képkockás, VGA minőségű felvételt képes készíteni, ami a maga nemében mindenképpen egyedülálló. A kamera funkcióhoz egyébként vaku, fél-zár és lencsevédő is tartozik. Érdekesség, hogy a telefon 2/3 – 1/3 arányban elforgatható, tehát a kijelzőt, illetve az optikát tartalmazó rész tulajdonképpen külön életet él.

A 108,6 milliméter hosszú, 50,5 milliméter széles és 18,4 milliméter széles LG mobiltelefon energiaellátásáról egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott LG KV5500 előreláthatólag csak Dél-Koreában lesz kapható, az európai debütálással kapcsolatban sajnos nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés