Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epicor: új portálstratégia

Kütyük

Epicor: új portálstratégia

A szabványos portálmegoldást kínáló, a gazdag tartalmat nagy teljesítménnyel párosító Epicor Portallal kiaknázhatók a Microsoft SharePoint termékek és technológiák előnyei.

Az Epicor Software új portálstratégiája gazdag tartalmat kínál majd az Epicor vásárlók számára egy biztonságos, szabványos portálplatform használatával. Ezzel egyidejűleg a Microsoft is közzétette, hogy támogatja az Epicor portálstratégiáját. Az Epicor Portal (amely a tervek szerint 2005. negyedik negyedévében lesz teljesen elérhető) fejlesztése során az Epicor Microsoft .NET platformstratégiáját használta ki minden termékcsaládjában – az Enterprise, Manufacturing és iScala szoftvereknél. Az Epicor Portal emellett adatkereső és együttműködési szolgáltatásokat is kínál a Microsoft Windows SharePoint Services és a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 használatával.

Az Epicor portálstratégiájában rejlő kihívást a vezető portálinfrastruktúra, a SharePoint termékek és technológiák kihasználása jelenti a biztonságos és együttműködő portálkörnyezet biztosítására. Az Epicor viszont bőséges ágazatspecifikus tartalmat fog biztosítani SharePoint Web Parts formájában, szerep alapú biztonsági szolgáltatásokkal és egyszerű végfelhasználói tartalomkészítéssel.

Megjelenése óta a SharePoint Portal Serverből több mint 40 millió felhasználónyi licenc került értékesítésre. A SharePoint termékek és technológiák gyors fejlődésre adnak módot, minimális támogatással vagy támogatás nélkül is implementálhatók és versenyképes árszínvonalat képviselnek – e tényezők mindegyike kritikus fontosságú a közepes piaci vállalkozások számára.

Új perspektíva a portálfelhasználók számára
Az Epicor Portal véget kíván vetni annak, hogy csak informatikai eszközökkel lehet egy online portál-infrastruktúrán belül értékes üzleti információkhoz jutni, illetve azokat előre jelezni és értelmezni. Ehelyett a megoldás úgy készült, hogy ezeket a vezérlőeszközöket olyan emberek kezébe adja, akik megtalálják a keresett információkban az értéket. A SharePoint termékek és technológiák használatával ezen felül az Epicor Portal sokféle közönséghez juttatja majd el az együttműködési eszközöket. A dokumentumokat, üzletiadat-lekérdezéseket, bejelentéseket, feladatokat és megannyi mást kombináló együttműködési felhasználói munkaterületeket projektcsapatok, munkacsoportok, részlegek is használhatják, de kommunikációs eszközökként is szolgálhatnak a teljes szervezet számára. Az együttműködés kiterjeszthető a vásárlókra, partnerekre vagy szállítókra is a kommunikáció javítása érdekében vagy azért, hogy a szállítói láncok és az üzleti folyamatok átláthatóbbá, áttekinthetőbbé váljanak.

Szabványos portálmegoldás
Az Epicor Portal megjelentetésével minden Epicor termékcsalád kihasználhatja az egységes, konzisztens portálstratégia és platform – a Microsoft SharePoint termékek és technológiák előnyeit. Az Epicor termékcsaládok konvergenciája az új portálstratégián keresztül összhangban van a cég meglévő termékeinek támogatására és továbbfejlesztésére vonatkozó elkötelezettségével és ezzel egyidejűleg azzal a szándékával, hogy kihasználja a lehetőségeket a szabványos infrastruktúrák és funkciók biztosítására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés