Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Motorola V1050-es 3G mobil

Kütyük

Már kapható a Motorola V1050-es 3G mobil

A Vodafone megkezdte a Motorola V980 közvetlen utódjának tekinthető Motorola V1050 kereskedelmi forgalmazását.

A vörös színben pompázó szolgáltató elsőként Németországban dobta piacra a vadonatúj készüléket, mely előfizetéses csomagban 49,90 eurós áron kapható, előfizetés nélkül pedig 699,90 euróba kerül.A 3G telefon magyarországi debütálásával kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, de a Vodafone a hazai 3G hálózat üzembehelyezését követően vélhetően itthon is felveszi majd a kínálatába a Motorola V1050-et.


A széthajtható kialakítású, 94x49x27 milliméter méretű újdonság divatos és egyben elegáns megjelenésű, azonban a méretes külső antenna sajnos megbontja a formai összhangot. A külsőleg leginkább a Motorola PEBL V6-ra hajazó telefon méretes, 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles (QVGA) felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

UMTS (3G) mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két kamerához van szerencsénk. A belső kijelző alatt elhelyezett kiegészítő kamera VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, és értelemszerűen elsősorban videóhívásokhoz használatos. A kívül elhelyezett fő kamera ezzel szemben már 1,3 megapixeles felbontással büszkélkedhet, ráadásul többek közt nyolcszoros digitális zoom funkcióval és LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve. A kamera nem csak állóképek, hanem videóanyagok rögzítésére is képes, ezenkívül pedig MPEG-4, H.263, RealVideo és WMV formátumú videókat is le tud játszani a készülék. Az audió formátumok közül a következők támogatottak: AMR, MIDI, AAC, MP3, WMA, RealAudio, XMFI.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás szinte már magától értetődik, csakúgy, mint a POP3, IMAP4 és SMTP támogatású elektronikus levelezési kliens. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a Java MIDP 2.0 alkalmazások futtatásáról, a fejlett böngésző alkalmazásról, illetve a microSD memóriakártyák kezeléséről. Az alapcsomagban egyébként egy 32 MB-os kártyát találhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés