Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétnyitható új Haier mobiltelefon

Kütyük

Szétnyitható új Haier mobiltelefon

A korábbiakban leginkább tollszerű kialakítású mobiltelefonjairól ismert Haier most egy szétnyitható kialakítású újdonsággal rukkolt elő.


A tajvani gyártó M1000 névre keresztelt újdonságának egyik legfontosabb ismertetőjele a rendkívül könnyen cserélhető elő- és hátlap, melynek segítségével teljesen személyre szabható a külső megjelenés.

A kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal ellátott mobiltelefon a vezeték nélküli technológiák közül sajnos csak és kizárólag a GPRS Class 10-et támogatja, így többek közt például az EDGE-ről, a 3G-ről, illetve a Bluetooth-ról sajnos le kell mondanunk. Külső LCD nem került a telefonra, helyét hívásjelző LED-ek foglalják el. A belső display nem éppen a legmodernebb cSTN technológiára építkezik: felbontása 128×160 képpont, színmélysége pedig 16 bit (65.536 színárnyalat). Az integrált (nem bővíthető) memória mérete 5 MB.

A csukott állapotban 82 milliméteres hosszal, 45 milliméteres szélességgel és 19 milliméteres vastagsággal rendelkező Haier M1000 energiaellátásról egy nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, még pedig maximum 240 perces beszélgetési, illetve 300 órás készenléti időt biztosítva. A 80 gramm tömegű, hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott kagylómobil SMS és MMS képes, no és persze WAP 2.0 böngészőt is kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés