Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i645 okostelefon: törölve

Kütyük

Samsung i645 okostelefon: törölve

Korábbi terveivel ellentétben a Samsung mégsem adja ki i645 típusjelzésű okostelefonját.


A Samsung képviselője elmondta, hogy az i645 projekt leállítása a Samsung és a Verizon Wireless közös döntése volt. A kizárólagosan az amerikai piacra szánt Samsung i645 lett volna egyébként a világ első olyan Windows Mobile operációs rendszerű okostelefonja, mely támogatja a nagy sebességű EV-DO adatátviteli technológiát.

Egyes források tudni vélik, hogy a Verizon Wireless az említett Samsung modell helyett a Motorola nemrégiben bejelentett, teljes értékű QWERTY billentyűzetes kommunikátorát, a Moto Q-t veszi majd fel kínálatába. Ez útobbi masina ugyancsak Windows Mobile szoftverrel van felvértezve és a GSM mellett készül belőle CDMA EV-DO változat is.

Az idő előtt nyugdíjaztatott Samsung i645-ben 32 MB memória kapott helyet, a bővítőslotba pedig SD (Secure Digital) memóriakártyákon kívül akár Wi-Fi kommunikációs kártyát is be lehet helyezni. A telefonban érdekes módon Bluetooth nem, hanem csak IrDA interfész kapott helyet. A beépített digitális fényképezőgép 1 megapixeles felbontású és vakut is kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés