Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,3 megapixeles szétcsúsztatható mobil újdonság

Kütyük

1,3 megapixeles szétcsúsztatható mobil újdonság

A tajvani székhelyű G-Plus egy igen csak figyelemre méltó új mobiltelefonnal jelentkezett.


A G-Plus EV200 típusjelzésű telefon a legfrissebb divatirányzatnak megfelelő szétcsúsztatható kialakítást kapott. A csukott helyzetben 94 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 23 milliméter vastag mobil egész pontosan 100,5 grammot nyom a mérlegen, antennája pedig a készülékházon belül teljesít szolgálatot.

Az 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egyrészt 262 ezer színárnyalatáról (18 bites színmélység), másrészt 176×220 pixeles felbontásáról ismerszik meg. A telefonba épített CMOS képszenzor segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontás mellett fotózhatunk, de természetesen a videófelvételi üzemmód sem hiányzik. Az elkészült fotók és videók a 64 MB méretű belső memóriában tárolhatók el, memóriabővítési lehetőség viszont sajnos nincs.

A G-Plus EV200 számára sem az MP3 zenék, sem pedig az MPEG4 videók lejátszása nem okoz gondot, és akkor a beépített sztereó FM rádióról még nem is beszéltünk. Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző alkalmazás, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS támogatás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés