Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG B2250: konzervatívan elegáns telefon újdonság

Kütyük

LG B2250: konzervatívan elegáns telefon újdonság

Az LG bejelentette legújabb mobiltelefonját, a low-end kategóriában versenyző, de néhány fejlett funkciót is felvonultató B2250-es készüléket.


A hagyományos kialakítású, letisztult formavilágú újdonság rejtett antennával rendelkezik, és a mai trendnek megfelelően rendkívül vékony: vastagsága nem éri el a 15 millimétert. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis telefonba egy 780 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor került, mely a gyári specifikációk szerint maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 250 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással bír és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé varázsolni. A felhasználói interfész teljesen animált és rendkívül könnyen személyre szabható. A multimédiás repertoárból a digitális fényképezőgép sem hiányzik, mely ezúttal VGA (640×480 pixel) felbontású.

Az LG B2250 további fontosabb specifikációi közé sorolható a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, az SMS, EMS és MMS támogatás, valamint a negyvenszólamú polifonikus hangzásvilág.

A készülék várható ára és kereskedelmi forgalomban történő debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés