Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens CC75: karcsú forma – karcsú tudás

Kütyük

Siemens CC75: karcsú forma – karcsú tudás

A Siemens bejelentette legújabb alsó-középkategóriás mobiltelefonját, a rendkívül vékony kialakítású CC75-ös készüléket.


A 111 milliméter hosszú és 44 milliméter széles újdonság vastagsága nem éri el a 13 millimétert, ráadásul a tömege is mindössze 80 gramm. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens CC75 a gyártó közlése szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 210 perces beszélgetési időt biztosít számunkra.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző közepes teljesítményű: egyrészt 128×160 pixeles felbontással rendelkezik, másrészt pedig 16 bites színmélységű, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép ezúttal kimaradt a multimédiás repertoárból, és bizony a belső memória is csak 3 MB méretű, ráadásul nem is bővíthető.

A teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás természetesen nem hiányzik, ellenben elektronikus levelezési klienst, Bluetooth kontrollert, Java alkalmazást, valamint kihangosítót nem találunk a telefonban. Az infravörös porttal és GPRS Class 10 adatátviteli technológiával felvértezett Siemens CC75 várhatóan az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés