Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási videófelbontású új fényképezős mobil!

Kütyük

Óriási videófelbontású új fényképezős mobil!

Az LG új mobiltelefonjának legfontosabb ismertetőjelei közé tartozik a különleges, elforgatható kialakítás, valamint a nagy felbontású kamera.


A Dica termékcsaládot gyarapító LG SV550 érdekessége, hogy az alaphelyzetben hagyományos formavilágú telefon alsó, illetve felső része a hossztengely irányában egymástól elforgatható, még pedig 180 fokban. A felső részen kapott helyet a nagy felbontású folyadékkristályos kijelző, az alsó szekcióban pedig a digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot.

A 18,4 milliméter vastag LG SV550 segítségével akár 5 megapixeles felbontású fényképeket is készíthetünk és ami teljesen egyedülálló: a kamera 640×480 pixeles felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességű videófelvételeket is képes rögzíteni. Ehhez persze kevés lenne a belső memória, így a fejlesztők a miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal történő bővíthetőségről (maximum 1 GB) is gondoskodtak.

A fejlesztők szerint rendkívül gyors működésű kamera természetesen vakut is kapott, sőt a képe akár televíziós készülékeken is minden további nélkül megjeleníthető. Az LG SV550 sajnos csak Dél-Koreában lesz megvásárolható – a készülék árazása egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés