Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélesvásznú TV nézés mobiltelefonon

Kütyük

Szélesvásznú TV nézés mobiltelefonon

A Pantech ismét egy formabontó kialakítású új mobiltelefonnal lepte meg a piacot.


A dél-koreai székhelyű vállalat Pantech PT-S130 típusjelzésű újdonsága képes a DMB szabványú televíziós adások vételére, és a fejlesztők az optimális TV nézés érdekében elforgathatóvá tették a kijelzőt. Az elsőre hagyományos kagylómobilnak tűnő készülék felső része nem csak felhajtható, hanem középpontja körül el is forgatható, így az alaphelyzetben függőleges kijelző pillanatok alatt ˝szélesvásznúvá˝ alakítható át.

A CDMA2000 1x szabványú Pantech mobilban egy 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT display teljesít szolgálatot, mely egyrészt 262 ezer színárnyalatú, másrészt pedig nem kevesebb mint 240×320 pixeles (QVGA) felbontással bír. A 2 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép a belső memórián kívül miniSD (Secure Digital) memóriakártyákra is képes dolgozni.

A Pantech PT-S130 további fontosabb specifikációi közé tartozik a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilág, az USB és Bluetooth csatlakoztathatóság, valamint az MP3 és MPEG-4 lejátszási képesség. A 101 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 23,3 milliméter vastag telefon tömege egyébként eléri a 140 grammot, a nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor pedig optimális esetben 4,5 órás beszélgetési időt, illetve 310 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés