Connect with us

Hirdetés

technokrata

HTC Apache: QWERTY billentyűzetes okostelefon

Kütyük

HTC Apache: QWERTY billentyűzetes okostelefon

Az FCC-nek köszönhetően a napokban egy újabb, készülőfélben lévő okostelefon részletei kerültek napvilágra.


Ezúttal konkrétan a tajvani HTC féle Apache-ról van szó, mely nem más, mint az FCC által korábban már jóváhagyott HTC Wizard CDMA verziója. A két készülék közötti legnagyobb különbség, hogy az Apache-nak nem belső, hanem külső antennája van, viszont testvéréhez hasonlóan ugyancsak Windows Mobile 5.0 operációs rendszer van rajta, és teljes értékű QWERTY billentyűzete ugyanúgy oldalra csúsztatható.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor idén szeptemberben, vagy októberben debütáló újdonság alaphelyzetben 114,3 milliméter hosszú, 63,5 milliméter széles és 25,4 milliméter vastag. A készülék lelke nem más, mint egy 416 MHz-es frekvencián üzemelő Intel XScale mikroprocesszor, ezenkívül pedig 128 MB ROM, valamint 64 MB RAM memóriát is találunk a masinában.

A 65 ezer színárnyalatú, TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 képpontot tartalmaz, a beépített digitális fényképezőgép pedig maximum 1,3 megapixeles fotókat képes lőni. Az elkészült anyagok a bővítőslotba helyezett miniSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A HTC Apache-ban ezenkívül még egy infravörös port, egy Bluetooth 1.2 kontroller, egy 802.11b szabványú Wi-Fi vezérlő, valamint egy 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is helyet kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés