Connect with us

technokrata

4 GB-os olcsó mini mobil winchester

Kütyük

4 GB-os olcsó mini mobil winchester

A különböző adattároló megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Cornice most egy elsősorban mobiltelefonokba szánt új termékkel jelent meg a piacon.


A vállalat munkatársai egy olyan, újgenerációs miniatűr merevlemezt mutattak be, mely nem kevesebb mint 4 GB-os tárolókapacitással rendelkezik, ráadásul ára sem verdesi az eget.

A Cornice újdonságának különlegessége az úgynevezett Crash Guard II védelmi rendszer, mely elnyeli a kisebb-nagyobb ütéseket, így a merevlemezen tárolt adatok minden körülmények között biztonságban vannak. Az ugyancsak érdekes Active Latch technológia azért felel, hogy egy esetleges földre ejtéskor az író- és olvasófejek rögzítésre kerüljenek, és még véletlenül se károsítsák az adattároló lemezt. A termék 10 ezer darabos tételben 65 dollárba, vagyis mintegy 13 ezer forintba kerül – a kereskedelmi forgalmazás várhatóan még ebben a hónapban meg fog kezdődni.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Toshiba az év elején mutatta be 2 GB-os mini mobil merevlemezét, a Seagate pedig az elmúlt hónapban rukkolt elő első 8 GB-os mini adathordozójával.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés