Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan lesz iTunes zenemobil a Motorola E398-ból?

Kütyük

Hogyan lesz iTunes zenemobil a Motorola E398-ból?

Itt egy megoldás azok számára, akik egyszerűen nem bírják kivárni a Motorola első iTunes zenemobiljának hivatalos bejelentését.


A Motorola immár hosszú hónapok óta ígérgeti, hogy hamarosan piacra fogja dobni első iTunes kompatibilis, rendkívül fejlett zenelejátszási szolgáltatásokkal felvértezett mobiltelefonját, mely várhatóan Motorola E790 típusjelzést visel majd magán.

Egyes fanatikus mobiltelefon rajongóknak az az ötletük támadt, hogy egy egyszerű firmware frissítés segítségével rátöltik a még meg sem jelent Motorola E790 kiszivárgott szoftverét a készülékre külsőleg megszólalásig hasonlító Motorola E398-ra. A végeredmény igen csak változó, ugyanis míg egyesek tökéletesen működő készülékről számolnak be, addig másik tönkrement telefonokról beszélnek, így a kockázatos szoftvercserét mindenki csak a saját felelősségére végezze el.

Mondanom sem kell, hogy a Motorola E790-en meglévő dedikált zenelejátszó gomb, illetve 3,5 milliméteres audió csatlakozó a szoftverfrissítést követően sem jelenik meg az immár egyébként több mint egy éve forgalomban lévő Motorola E398-as készüléken.

A Motorola E790 hivatalos bejelentésének időpontja egyébként továbbra is ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés