Connect with us

technokrata

Itt a legújabb, Linuxos, érintőkijelzős telefon

Kütyük

Itt a legújabb, Linuxos, érintőkijelzős telefon

A ZTE bejelentette legújabb mobiltelefonját, a Linux operációs rendszert futtató e3-as készüléket.


A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű telefonon egész pontosan a Linux Qtopia Phone Edition szoftver teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig a legfontosabb érdekesség az érintőkijelző, illetve a hozzá kapcsolódó fejlett kézírás felismerési technológia.

A nemrégiben hazánkban is megjelent ZTE (Zhongxing Telecommunication Equipment) most debütált mobiljának felső része nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, viszont kár, hogy az antenna nem került a készülékházon belülre. Az integrált digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontással bír és többek közt autofókusszal, vakuval, fehéregyensúly állítási lehetőséggel és számos digitális effektussal is el van látva. Természetesen a mozgókép felvételi üzemmód sem hiányzik: maximum 40 percnyi videót rögzíthetünk.

A ZTE e3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a digitális diktafon, a MIDI, WAV, MP3, MP4, 3GP és AVI állományok lejátszása, a kínai-angol és angol-kínai szótár, valamint az Opera webböngésző alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin