Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG mobiltelefonok I.

Kütyük

Új LG mobiltelefonok I.

Az LG Electronics a mobil életstílus megújításáért megerősíti multimédiás szórakoztató funkcióit futurisztikus telefonjaiban.

A CommunicAsia 2005-ön hat új, funkciókban gazdag csúcstechnológiás mobiltelefonját mutatta be az LG Electronics: a DMB (Digital Multimedia Broadcast) telefont, az új típusú szétcsúsztatható telefont, az 5 megapixeles kamerás telefont, a 3-D játéktelefont, MP3 zenetelefont és egy versenyautó formájú készüléket. Lássuk, mit tud az első három!

DMB telefon (SB120)
Az SB120 mobil-adásközvetítő telefonnal utazás közben is élvezhetjük a műholdas adásokat, a kristálytiszta képminőséget és a CD minőségű hangot. A hagyományos műholdas DMB modellekkel szemben az SB120-szal 360 fokban elforgatható monitorának köszönhetően megízlelhetjük a video-on-the-move szolgáltatást. A modell 2 megapixeles kamerával és autofókusz funkcióval rendelkezik.

Szétcsúsztatható telefon (LP 3900)
Az új LP 3900 szétcsúsztatható telefon kétrétegű kijelzővel rendelkezik: a felső képernyő fel és le mozgatható a belső kijelzőn. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot. A készüléket AV hangszínszabályozóval szerelték fel, így az eredeti hangzásában élvezhetjük az MP3 zenefájlokat. A modell több feladatot képes egyszerre végrehajtani így akár játszhatunk, SMS-t írhatunk, videózhatunk, fotózhatunk vagy igénybe vehetjük a vezeték nélküli Internetszolgáltatást, mialatt MP3 formátumú zenéinket hallgatjuk.

5 megapixeles kamerás telefon (LP5500)
Az innovatív Twist & Slim formatervezésű 5 megapixeles telefon szupervékony, mindössze 18mm és egy valódi digitális kamerával van feszerelve. A készülék autofókusszal, CCD kamerával és 2 inch-es QVGA LCD képernyővel rendelkezik, valamint másodpercenkénti 30 képkockás, VGA minőségű felvételt képes készíteni. A kamera funkcióhoz vaku, fél-zár és lencsevédő is tartozik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés