Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-X810: szétcsúsztatható sztereó zenemobil

Kütyük

Samsung SGH-X810: szétcsúsztatható sztereó zenemobil

A Samsungnál nyáron sincs uborkaszezon, a vadonatúj mobil készülékek megállás nélkül érkeznek Dél-Koreából.


A most bejelentett Samsung SGH-X810 egy miniatűr szétcsúsztatható mobiltelefon, mely csukott állapotban mindössze 89 milliméter hosszú, 37 milliméter széles és 24 milliméter vastag, tömege pedig alig 85 gramm.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonság előlapján a hagyományos funkciógombok mellett egy méretes tekerőgomb, egy úgynevezett ˝jog wheel˝ is helyet kapott, mely jelentősen megkönnyíti a fejlett zenelejátszási szolgáltatások használatát. Az MP3/AAC/AAC+ kompatibilis telefonon egyébként két darab hangszóró teljesít szolgálatot, a sztereó, illetve térhatású hangzás érdekében.

A vakus beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontású, és természetesen videófelvevőként (MPEG4) is képes funkcionálni. Az elkészült anyagok a 80 MB-os belső memórián kívül a bővítőhelybe tett miniatűr TransFlash memóriakártyákon tárolhatók el. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontással és 262 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a WAP 2.0 böngésző alkalmazásról, a Java MIDP 2.0 kompatibilitásról, a szinkronizációs lehetőségről, valamint a Bluetooth képességről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés