Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson HCB-700: Bluetooth autós kihangosító készlet

Kütyük

Sony Ericsson HCB-700: Bluetooth autós kihangosító készlet

A legújabb Sony Ericsson autós készlet tervezésénél a biztonság volt a fő szempont, hogy az autósok továbbra is a közlekedésre figyelve kezelhessék a hívásokat.


Vadonatúj funkciója a hagyományos hanghívást kiegészítő Voice Digit Dialing (˝számjegyenkénti hanghívás˝), melynek lényege, hogy a készülék a hangosan kimondott számjegyek alapján automatikusan tárcsázza a kívánt telefonszámot.

A készülék információs kijelzője a műszerfal magasságában helyezkedik el, így a vezető minimális szemmozgással leolvashatja például a hívó fél nevét. Hasonló módon a vezérlőegység is kézre esik, hogy a szükséges műveletek – a telefonkönyv vagy a híváslista elérése – könnyen elvégezhetők legyenek. További kényelmi jellemző, hogy a telefont nem kell külön csatlakoztatni az egységhez, amikor beszállunk az autóba, hiszen a gyújtás ráadásakor ez automatikusan megtörténik.

A HCB-700 erőssége azonban nemcsak a biztonság fokozása, hanem az elegáns megjelenés is, hiszen stílusos designja bármely autóbelsőhöz illik, kijelzőjének színe pedig hozzáigazítható a műszerfal megvilágításához.

A készülék hazánkban az idei év harmadik negyedévétől kerül a forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés