Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM szerverek az Interware Szerverhotelekben

Kütyük

IBM szerverek az Interware Szerverhotelekben

Az Interware ügyfelei IBM szervereket is bérelhetnek a pesti és a budai Szerverhotelben. A hosszú távú stratégiai együttműködésnek köszönhetően az Interware bérszerver kínálatának új tagjai főként a vállalati web és adatbázis szolgáltatásokat és a fájl szerver funkciókat használó ügyfeleknek nyújthatnak megoldást.

Az együttműködés alapját az IBM nagy megbízhatóságú szerverei, a FLAG Informatikai Rt. rendszerintegrációs szakértelme és az Interware Data Center üzemeltetés és hoszting szolgáltatások területén szerzett több éves tapasztalata adja. A három ismert informatikai cég együttműködésének keretein belül az Interware az új bérszerver-konstrukciónak köszönhetően az eddigi szolgáltatásokat kiegészíti az IBM kiemelt biztonsági és minőségi szintet garantáló termékeivel és a Flag Rt. szakmai támogatásával.

„A hosszú távú együttműködés révén eddigi kínálatunkat egy új, és egyben másfajta minőségi szintet képviselő szolgáltatással bővítjük ki, melyhez – ahogy ezt ügyfeleink már tőlünk megszokhatták – többféle pénzügyi konstrukció csatolható. Ezáltal pedig azon ügyfeleink számára is személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani, akik szolgáltatásaink minősége mellett hangsúlyos kérdésként kezelik a háttérben működő eszközök minőségét és szakmai támogatottságát is.” – mondta Sátor Csaba, az Interware kereskedelmi igazgatója.

Az Interware az eddigi kínálatát IBM eServer xSeries 346 és 326 szerverek bérlési lehetőségével bővíti ki, melyeket főként a vállalati WEB és adatbázis szolgáltatásokat, valamint a fájl szerver funkciókat használó ügyfelek számára ajánl.

IBM xSeries
A xSeries az IBM Intel processzor alapú szerver családja, mely az IBM nagygépes tapasztalatait felhasználva került és kerül folyamatosan fejlesztésre. Az IBM xSeries szerverekben az AS400, az RS6000 és az S390-es kiszolgálókban hosszú évek alatt kifejlesztett technológiák találhatók meg. Ezt a fejlesztési stratégiát az IBM a Netfinity szerverek esetében alkalmazta először és X architektúrának nevezte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés