Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európában az LG 3G mobiljai a legnépszerűbbek

Kütyük

Európában az LG 3G mobiljai a legnépszerűbbek

Az LG Electronics munkatársai tegnap büszkén jelentették be, hogy jelenleg az LG mobiltelefonjai rendelkeznek a legnagyobb részesedéssel az európai 3G piacon.


A dél-koreai székhelyű vállalat munkatársai az IDC piackutató cég adataira hivatkozva elmondták, hogy az LG az idei esztendő első negyedévében 1 millió darab harmadik generációs mobiltelefont szállított le Európában, ennek köszönhetően pedig piacrésze már a 25 százalékot is meghaladja.

Európa egyébként a világ legnagyobb WCDMA 3G piaca, ahol is tavaly mintegy 8,1 millió készüléket adtak el, idén pedig várhatóan már több mint 22 millió telefon talál majd gazdára. A Samsung után a második legnagyobb dél-koreai mobilgyártóként jegyzett LG szerint a vállalat európai 3G sikere elsősorban annak köszönhető, hogy az LG mobilok rendkívül fejlett és vonzó technológiai megoldásokkal vannak felvértezve. Az LG szerint saját 3G mobiljainak legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a videóhívási lehetőség, a stabil adatátviteli kapcsolat, a kis fogyasztás és hosszú működési idő, a kompakt kialakítás, valamint a divatos megjelenés.

Az LG európai 3G sikerében ezenkívül az is fontos szerepet játszik, hogy a cég a közelmúltban olyan nagy és neves mobil szolgáltatókkal kötött beszállítói szerződést, mint például a Hutchison, az Orange, vagy a Telefónica.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés