Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenféle zenét lejátszik az LG új mobilja

Kütyük

Mindenféle zenét lejátszik az LG új mobilja

A mobiltelefonóiában mostanság minden a zenelejátszás körül forog, így nem meglepő, hogy az LG is az MP3 muzsikákra hegyezte ki legújabb készülékét.


Az LG KP4400 típusjelzésű újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott: a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk alaphelyzetben nem látszanak, ilyenkor ugyanis a fontosabb kezelőszerveken és a dedikált zenelejátszó gombokon van a fő hangsúly. A dél-koreai gyártó egyébként nem aprózta el a dolgot: nem kevesebb mint 256 MB memória került a mobilba, mely így akár több CD-nyi zenei felvételt is képes eltárolni. A nagy memória természetesen fotózáskor is jól jön, ugyanis az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép viszonylag nagy méretű képeket készít.

Az LG sztereó hangzású, hatvannégy szólamú polifonikus újdonsága nem csak MP3, hanem akár WMA, AAC és még OGG formátumú zenei állományokat is képes lejátszani, ráadásul a fejlett grafikus ekvalizerrel mindenki beállíthatja a számára leginkább megfelelő hangzási stílust. Sajnos a kijelző ezúttal némileg kicsire sikeredett, a mindössze 1,3 colos képátlójú TFT panel 262 ezer színárnyalatú.

A csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 39 milliméter széles és 20,4 milliméter vastag LG KP4400 további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt az infravörös port, az MMS és WAP kompatibilitás, valamint a 150 órás készenléti, illetve 2,5 órás beszélgetési idő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés