Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sega Sonic játék a Panasonic mobilokon

Kütyük

Sega Sonic játék a Panasonic mobilokon

A főként Panasonic márkanevéről ismert Matsushita ma bejelentette, hogy új mobiltelefon-sorozata számára megvette a SEGA Sonic the Hedgehog nevű, bombasiker játékát.

Ahogy az egyesült államokbeli E3 játékpremieren a SEGA pavilonjánál látható volt, ez az első olyan játékuk, amely mobiltelefonon is megjelenik, és a 2005 harmadik negyedévétől forgalomba kerülő Panasonic készülékeken találkozhatunk vele először.


A játékot első lépésként hat új Panasonic mobiltelefonra telepítik, köztük a cég idei zászlóshajójának számító VS3-ra, amely 16 millió színű és 300 candelás, különleges fényű kijelzőjével tökéletes feltételeket teremt a mobilos szórakozáshoz. A VS3 mellett a Sonic the Hedgehog az alábbi, idén megjelenő Panasonic készülékek jellemzője lesz: VS7, SA6, SA7, MX6 és MX7.

1991-es SEGA MEGA DRIVE-os bevezetése óta világszerte 38 millió példányban adták el minden idők legkelendőbb SEGA játékát. A felhasználók most segíthetnek Sonicnak, hogy a SEGA MEGA DRIVE verzióval azonos sebességgel és felbontásban a mobiltelefonjukon nézzen szembe ősi ellenségével, Dr. Eggmannel. A játék mobiltelefonos verziója ugyanazokkal a ˝rang˝ és ˝nehézségi beállítások˝ funkciókkal, illetve szintekkel rendelkezik (a speciális szinteket kivéve), mint a SEGA MEGA DRIVE-os eredeti.

Masatoshi Kitade, a Panasonic Mobile Communications globális marketingigazgatója így nyilatkozott: ˝Ez nemcsak a Panasonic és a SEGA számára izgalmas vállalkozás, hanem a világ minden táján élő Sonic the Hedgehog-rajongók számára is, akik ezentúl a mobiltelefonjukon is hozzáférhetnek kedvenc játékukhoz. Sonic sün igazi karakter, a játék pedig legendás hírű, így tökéletes partner a Panasonic számára. A VS3 fejlett jellemzői méltó környezetet biztosítanak a Sonic the Hedgehog mobilos élvezetéhez. A készülék keskeny, elegáns és funkciógazdag, így a vásárlóknak sem a játék, sem a telefonhasználat során nem kell lemondaniuk a minőségről˝.

A folytonosan növekvő mobilpiaci igények kielégítése érdekében a Panasonic a jövőben még több népszerű játék telepítését, valamint zenei és filmes tartalmak elérhetővé tételét tervezi telefonjaira.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés