Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia bevezeti a piacra az Nseries multimédiás készüléksorozatot

Kütyük

A Nokia bevezeti a piacra az Nseries multimédiás készüléksorozatot

A Nokia a hazai újságírók előtt is lerántotta a leplet a Nokia Nseries márkájú, következő generációs multimédiás készülék sorozatáról.


A legújabb technológiákat, többek között 3G-t, Carl Zeiss optikát, megapixeles kamerát, több-gigabájtos memóriát, VHS felbontású videót, és WLANt tartalmazó Nokia Nseries a digitális média és mobilitás újfajta ötvözeteit kínálja a mobilfelhasználók számára. A felhasználók mostantól egyetlen készüléket használhatnak a papírkép-minőségű fotók elkészítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, a kedvenc weboldalak megtekintésén keresztül a mobiltelevíziózásig, és még sok egyébre. A Nokia Nseries multimédiás készülékeket a legigényesebb felhasználók elvárásaihoz igazították, így acélmentes borítással, feketegyöngy és finom, ezüstös színvilággal készülnek. Az első Nokia Nseries termékek 2005 második negyedévében mutatkoznak be, amelyeket 2005 végéig több modell követ.

Nokia Nseries – nagy teljesítményű multimédia
A gyönyörűen megtervezett, könnyen használható formát belül gazdag funkciókészlettel ötvöző Nokia Nseries új mobiltermék-kategóriák megalkotását teszi szükségessé. A Nokia Nseries összes tagja támogatja a nyomtatható minőségű fényképek, és a kiváló minőségű videofelvételek készítését. A Nokia Nseries készülékei emellett gazdag zenei élményt is nyújtanak, biztosítva a hálózaton keresztül történő letöltést, több gigabájtos memóriát, és a sztereó hangot.

A nagy, színes kijelzővel, HTML internetböngészővel rendelkező, és videostreaminget biztosító Nokia Nseries készülékek bármikor és bárhol hozzáférést nyújtanak a szórakoztató tartalmakhoz, a hírekhez és az információkhoz. A Nokia Nseries termékskála egy sor hatékonyság-növelő szolgáltatással, például mellékleteket is tartalmazó push e-maillel és teljes körű szervezőfunkciókkal segíti a felhasználókat a magánjellegű és munkahelyi feladatok elvégzésében. A zenék, képek, videofelvételek, és a szervezőben tárolt adatok szinkronizálása egyszerűen elvégezhető a Nokia PC Suite-on keresztül és a többféle csatlakozási lehetőség révén. Mivel a Nokia Nseries a Series 60 okostelefon-platformon alapul, a felhasználók több mint 3000 alkalmazás közül választva telepíthetnek új szolgáltatásokat készülékükre. Természetesen Nokia Nseries készülékek középpontjában is a gazdag kommunikáció áll, többek között telefónia, kétirányú videohívás, videomegosztás és többféle üzenetküldési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére.

Az első Nokia Nseries termékek
A Nokia N90 multimédia új szintre emeli a mobil fényképezést. A Nokia N90 a világ első, Carl Zeiss optikával felszerelt kameratelefonja, így kiváló minőségű fényképek készíthetők vele. A felvételeket azonnal kinyomtathatjuk és megoszthatjuk távol lévő ismerőseinkkel. A fejlett képkezelő funkciók között például 2 megapixeles fényképezőgépet és VHS-felbontású videokamerát felvonultató Nokia N90 multimédia segítségével igényeinknek megfelelően örökíthetjük meg emlékeinket. Az úttörő-jellegű, több helyen felfüggesztett és elfordítható kamerával rendelkező Nokia N90 várhatóan 2005 második negyedévétől kapható.

A Nokia N90 autófókuszos, húszszoros digitális zoommal és beépített vakuval rendelkező, az éles közeli felvételekhez makro-üzemmódot biztosító 2 megapixeles kamerát tartalmaz. Ha az exponálógombot félig nyomjuk meg az autófókusz automatikusan a témára fókuszál, a gomb teljes lenyomásakor pedig lenyűgözően élesen örökíti meg a látványt. A makro-üzemmód megdöbbentően pontos közeli képek készítését teszi lehetővé. A Nokia N90-nel készült fényképeket és videofelvételeket a telefon belső, 31 MB-os memóriájában, vagy a készülék dobozában található, 64 MB-os, kisméretű MMC-kártyán tárolhatjuk. Átlagosan körülbelül 150 darab 2 MB méretű kép tárolható a készüléken. A Nokia N91 multimédia a vállalat zenéhez tervezett legújabb készüléke. A felhasználók akár 3.000 számot tárolhatnak a beépített 4 GB-os winchesteren, így a Nokia N91 egy igazi mobil zenegép. A többféle csatlakozási lehetőséget, például 3G WCDMA-t, WLAN-t, Bluetooth-t, és USB 2.0-t biztosító Nokia N91-en bárhol egyszerűen kezelhetjük és élvezhetjük kedvenc felvételeinket. A Nokia N91 várhatóan 2005 végén jelenik meg az üzletekben.

Hallgassunk zenét!
A Nokia N91 a készülékkel járó, távirányítós, sztereó fülhallgatón át maximum 12,5 óra zenét szólaltat meg nagyszerű minőségben. A zenei gyűjtemények meghallgatása minden eddiginél egyszerűbb, hiszen a Nokia N91 sokféle digitális zeneformátumot, többek között MP3-at, M4A-t, AAC-t és WMA-t is támogat.

A Nokia N91 több iparágvezető vállalat, például a Bose, a Harman Kardon, a JBL, és a Sennheiser számos tartozékával kompatibilis. A felhasználók a Nokia N91 szabványos 3,5 mm-es bemenetén keresztül használhatják kedvenc audiotartozékaikat, de a legnagyobb élmény érdekében a Nokia által kipróbált és ajánlott termékek sorából is választhatnak.

A Nokia N70 multimédia a világ legkisebb, 2 megapixeles kamerát tartalmazó, Series 60 alapú 3G WCDMA készüléke, amely az elegáns Nokia Nseries megjelenés mellett könnyű mobil fényképezést is biztosít. A teljes Nokia Nseries multimédiás funkciókészletet, többek között push e-mailt, HTML böngészőt, zenelejátszót, és sztereó FM rádiót tartalmazó Nokia N70 a tervek szerit 2005 harmadik negyedévében jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés