Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy nagy durranás: Nokia N90 – extrém felbontású kijelző, Zeiss optikás 2 MP-es kamera!

Kütyük

Egy nagy durranás: Nokia N90 – extrém felbontású kijelző, Zeiss optikás 2 MP-es kamera!

A Nokia N90 a világ első Carl Zeiss optikás kamerás mobiltelefonja, így ennek megfelelően páratlanul jó minőségű fotózást tesz lehetővé.


A jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz) és az újabb WCDMA (2100 MHz) hálózatokban egyaránt használható készülék a gyártó tervei szerint még ebben a negyedévben világszerte kapható lesz. A kagylóformával megáldott készülék újdonság fedlapja nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, ezenkívül pedig még akár a külön modult képező kamera rész is elforgatható.

A 2 megapixeles felbontású képszenzorra épülő, 20x-os digitális zoomot felvonultató kamera segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fényképek készíthetők, ezenkívül pedig akár CIF, vagyis 352×288 pixeles felbontású MPEG-4 videókat is felvehetünk vele. A vörösszem hatást csökkentő vaku 1,5 méteres hatótávval rendelkezik, és a hobbi fotósok vélhetően örömmel fogadják majd a makró üzemmódot, valamint az autofókuszt. A beépített memória 31 MB kapacitású, ami RS-MMC memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető.

A Series 60 alapú, Symbian operációs rendszerű Nokia 2,1 colos belső kijelzője 352×416 pixeles felbontással büszkélkedhet, amihez nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat párosul. A kiegészítő külső kijelző 128×128 képpontos felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat). A telefon egyébiránt alaphelyzetben 112 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 24 milliméter vastag, illetve 173 gramm tömegű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés