Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: mobil technológiákra épülő új életmentő szolgáltatások

Kütyük

T-Mobile: mobil technológiákra épülő új életmentő szolgáltatások

A mobiltelefónia nem csak szép és praktikus kommunikációs formát, hanem adott esetben életmentő, illetve életminőség javító szolgáltatásokat is biztosít számunkra.

Ennek ékes példája az az immár kétéves sikeres együttműködés, melynek keretein belül a német T-Mobile és a BIOTRONIK vállalat úgynevezett mobil teleorvoslási szolgáltatásokat nyújt az arra rászoruló előfizetőknek.


A BIOTRONIK által a betegekbe implantált pacemakerek, illetve mini defribillátorok által regisztrált adatokat a T-Mobile hálózatán keresztül, teljesen mobil módon juttatják el a kórházakba. A páciensek adatait tartalmazó elküldött rövid szöveges üzenetek száma nemrégiben már az egymilliót is meghaladta. A BIOTRONIK Home Monitoring System-féle mobilitás adta előnyöket a betegek és az orvosok egyaránt élvezik, hiszen a betegellátás ily módon sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik. A szolgáltatást használóknak egyébként 88 százaléka nagyobb biztonságban érzi magát, mint korábban.

A T-Mobile mobiltelefonos hálózatok megbízhatósága, illetve a T-Mobile szolgáltatások kiváló minősége fontos szerepet játszik pácienseink és a mi elégedettségünkben – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Dr. Hans-Jürgen Wildai, a BIOTRONIK egyik vezetője, aki többek közt arra is felhívta a figyelmet, hogy az említett mobil operátornak rengeteg külföldi országgal van roaming szerződése. A BIOTRONIK erős és megbízható partnerünk ebben a szegmensben – mondta Dirk Backofen, a T-Mobile Deutschland marketing részlegének vezetője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés