Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-D600 – üzlet és szórakozás egyben

Kütyük

Samsung SGH-D600 – üzlet és szórakozás egyben

Az SGH-D600 egy elegáns, szétcsúsztatható kialakítású, lekerekített formavilágú telefon, amely 2 megapixeles kamerájával az idei év egyik slágerterméke lehet, a méltán világsikerű, díjnyertes D500 utódjaként.


A készülék a kiváló fotók készítésére alkalmas kamera mellett TV-kimenettel, mozgó háttérképpel, videó hívó és hangazonosítóval is rendelkezik. A beépített videokamera és lejátszó segítségével lehetőség van MPEG4/H.263 formátumú mozgóképek rögzítésére, valamint küldésére MMS formájában. A D600, a PC-hez hasonlóan, mozgóképfájlok mellett MP3, AAC és AAC+ formátumú zenefájlok lejátszásával is gondoskodik szórakozásunkról. A gyártó a készüléket a legújabb technikai fejlesztéseknek megfelelően dupla hangszóróval alakította ki.

Az SGH-D600 Bluetooth technológiája különböző eszközök egymás közti kommunikációját teszi lehetővé. A Samsung olyan Bluetooth headseteket és autós kihangosítókat kínál, amelyek igazán kényelmes beszélgetést tesznek lehetővé. A készülék további extrái egyebek mellett az USB, a PictBridge és a File Viewer. A D600 típusú készülék mindezek mellett támogatja még az e-mail klienst, a SynML DS-t (Local sync) és a külső memoriát.

SGH-D600 specifikációk:
-262.144 színű kijelző
-Beépített 2 megapixeles kamera, 7x-es digitális zoom
-Videó-háttérkép / videó-hívóazonosító
-MP3/AAC/AAC+ lejátszás
-64 szólamú polifonikus csengőhangok
-Dupla hangszóró/3D hang
-JAVA alkalmazások (MIDP 2.0)
-MMS, GPRS, WAP 2.0
-Bluetooth
-E-mail kliens, SyncML, fájlnézegető
-Bővíthető memória
-900/1800/1900MHz
-96×46,5×21,5 milliméter
-99 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés