Connect with us

Hirdetés

technokrata

MPEG-4 videókamera és 2 megapixeles fényképezőgép a Samsung új mobiljában

Kütyük

MPEG-4 videókamera és 2 megapixeles fényképezőgép a Samsung új mobiljában

A Samsung most debütált legújabb mobiltelefonja elsősorban szétcsúsztatható kialakításáról és nagy felbontású digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


A Samsung SCH-M309 típusjelzésű készülék csukott állapotban 99,5 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 25,8 milliméter vastag, tömege pedig 140 gramm. Ahogy azt a korábbiakban már megszokhattuk, a Samsung mérnökei gyönyörű kijelzőt tettek a mobilba: a 176×220 pixeles felbontású, TFT technológiára épülő folyadékkristályos panel nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A digitális fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású CCD képszenzorra épül, melynek segítségével természetesen nem csak állóképek, hanem akár QVGA felbontású, MPEG-4 formátumú videóanyagok is rögzíthetők. A kamera kapcsán szólnunk kell még többek közt az autofókusz szolgáltatásról, az integrált segédfényről, valamint a tizenkétszeres digitális zoomról.

A 800 MHz-es frekvenciájú CDMA2000 1x hálózatokban használható Samsung SCH-M309 képe a PAL/NTSC TV-kimenetnek köszönhetően akár televíziós készülékeken is minden további nélkül megjeleníthető, a PictBridge kompatibilitás révén pedig rendkívül egyszerűen lehet nyomtatni a telefonról. A rejtett antennás, ezer férőhelyes telefonkönyvvel felvértezett telefonból az MP3 lejátszó, a fejlett WAP böngésző, valamint a memóriabővítési lehetőség (TransFlash) sem hiányzik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés