Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss hírek és kémfotók a palmOne Tungsten E2-ről

Kütyük

Friss hírek és kémfotók a palmOne Tungsten E2-ről

Megjelentek az első információ morzsák és kémfotók a palmOne egyik közeljövőben érkező, legújabb kéziszámítógépéről.


A keresztségben Tungsten E2 nevet kapott készülék nem más, mint az olcsóbb árkategóriában versenyző Tungsten E üzleti PDA közvetlen utódja. A palmOne legújabb modelljében egy 200 MHz-es órajelű Intel XScale mikroprocesszor, valamint 32 MB flashmemória kapott helyet, no és persze egy nagy méretű folyadékkristályos kijelző, mely ez esetben 320×320 pixeles felbontással, illetve 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) bír. Mint ismeretes, az elődmodell hasonló felbontású, ám csak 16 bites színmélységű LCD-vel rendelkezett.

A Tungsten E2-ben a Palm operációs rendszer 5.4-es verziója, a Garnet teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt az SDIO kompatibilis bővítőhely, a Bluetooth 1.1 kompatibilitás és az új HotSync csatlakozó. Utóbbival a Tungsten T5-ön és a Treo 650-es okostelefonon találkoztunk korábban.

A palmOne Tungsten E2 hivatalos bejelentésének időpontja, illetve várható ára egyelőre ismeretlen. Egyes források szerint a készülék valamikor áprilisban mutatkozik majd be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés