Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Acronis a CeBIT 2017-en mutatja be adatvédelmi megoldásait, amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik

E-gazdaság

Az Acronis a CeBIT 2017-en mutatja be adatvédelmi megoldásait, amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik

Az Acronis a CeBIT 2017-en mutatja be adatvédelmi megoldásait, amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik

Az Acronis a CeBIT 2. terem B33-as standján új, magas szintű adatvédelmi technológiát mutat be, melynek jellemzői a zsarolóvírusok elleni védelem, a blockchain alapú aláírás és biztonságos felhő alapú tárolás.

Az Acronis, a hibrid felhő alapú adatvédelem és tárolás egyik globális vezető cége büszkén mutatja be a németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT 2017-en adatvédelmi megoldásait, amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik. Az Acronis új technológiája nélkül a vállalkozások ki vannak téve a kibertámadások, az adathamisítás és a helyrehozhatatlan adatvesztés veszélyének.

 

Számos tanulmány kimutatta, hogy 53 másodpercenként ellopnak egy laptopot, naponta több mint 390 000 új rosszindulatú szoftvert regisztrálnak, és hogy egy-egy teljes adatkatasztrófa után fél éven belül az érintett cégek 60%-a megszűnik.

Az Acronis hibrid felhő architektúrájára épülő megoldások választ jelenthetnek ezekre az eseményekre azzal, az, hogy egységesített, nagy teljesítményű és egyszerűen használható termékekben kombinálják a biztonsági mentést, a katasztrófa utáni helyreállítást, a zsarolóvírusok elleni védelmet és a blockchain alapú adathitelesítő technológiát személyes és üzleti célokra.

“A CeBIT nagyszerű lehetőséget biztosít számunkra, hogy megmutassuk innovatív technológiánk hasznát. A világ ádáz zsarolóvírusok támadásaitól és katasztrofális adatvesztésektől szenved. Ha valaki nem az Acronis megoldásait használja, veszélybe sodorja magát, adatait és vállalkozását. Az Acronis kínálja a legkorszerűbb szoftvert, amely teljes körű adatvédelmet és aktív védekezést biztosít zsarolóvírusok ellen”

– mondta el John Zanni, az Acronis marketingigazgatója.

 

Acronis Backup 12 Microsoft Office 365 támogatással

Az Acronis Backup 12 a világ leggyorsabb és legteljesebb körű biztonsági mentési megoldása kisvállalkozások számára, amely lehetővé teszi, hogy a cégek egyetlen megoldás, egyetlen konfiguráció és egyetlen kezelőfelület segítségével védjék összes, helyben és felhőben tárolt adatukat.

Az Acronis Backup 12-t a vállalatok és szervezetek világszerte kedvezően fogadták; a megoldás felhasználása 2016-ban több mint 40%-kal nőtt. Feladata az, hogy segítse a vállalkozásokat, hogy megőrizzék az irányítást adataik felett, még akkor is, mikor átállnak a felhőre vagy hibrid felhő infrastruktúrájukat menedzselik.

  • Gyors — 15 másodperces, vagy annál rövidebb visszaállítási időtartam (RTO), ami kétszer olyan gyors, mint a legközelebbi versenytársé;
  • Egyszerű — Telepítés 3 kattintással, helyi és felhő alapú biztonsági mentés tárolása;
  • Teljes körű — 16 platformot támogat, ezen belül az Office 365®-öt, a VMware®-t, az Azure®-t és az Amazon®-t
  • Biztonságos — Négyféle választható titkosítási szabvány
  • Korszerű — A világ első biztonsági mentés megoldása Windows Server 2016-hoz, Hyper-V® RCT-t is beleértve

„A kis- és középvállalkozásokat aggasztja az adatkezelés és a biztonság kérdése, de ugyanakkor az ezzel járó költségtényező is. A cég méretének növekedésével a különböző területek összekapcsolása egyre nehezebb, így az adatvédelem is egyre nagyobb terhet jelent. Az Acronis egyik fő termékfunkciója az adatkezelés; a KKV-k értékelni fogják a sokféle adat összehangolásának és kezelésének lehetőségét”

– mondta Ray Boggs, az IDC kis- és középvállalkozások kutatásáért felelős alelnöke.

 

Acronis Backup 12 Advanced

Az Acronis Backup 12 Advanced (megjelenése 2017 májusában várható, a nyilvános béta verzió bejelentése pedig áprilisban) a világ legegyszerűbben használható és leggyorsabb adatvédelmi megoldása bármilyen méretű vállalkozás számára. Ugyanarra az architektúrára építve továbbfejlesztett funkciókat hoz az Acronis 12-be, ezen belül a következőket:

  • Acronis Active Protection™ — az Acronis True Image otthoni biztonsági mentésnek már részét képező technológia aktív védelmet nyújt a zsarolóvírusok ellen, negatív RTO-val (recovery time objective), ami annak köszönhető, hogy szükségtelenné teszi a helyreállítást;
  • Acronis Notaryés Acronis ASign™ — blockchain alapú technológia, melynek célja igazolni, hogy a biztonsági mentések hitelesek és nem változtak tárolás közben;
  • SAN tároló pillanatfelvételek, intelligens riasztás és jelentés, szerepek és delegálási képesség, off-host mentés feldolgozása és még sok minden egyéb.

 

Acronis Backup Cloud

Az Acronis Backup Cloud a legfejlettebb, kimondottan szolgáltatóknak szánt, hibrid felhő alapú, szolgáltatásként kínált biztonsági mentő platform. Az alapja ugyanaz az Acronis hibrid felhő architektúra, mint az Acronis Backup 12-é, és valamennyi üzleti adat számára teljes körű védelmet kínál.

A szolgáltatásként nyújtott adatvédelem (DPaaS) piaca 2022-re várhatóan eléri a 28 878 millió dolláros forgalmat, amivel 2016 és 2022 között 31,5%-s CAGR-t könyvelhet el. Legtöbbet az Acronis Backoup Cloud-ot használó felhő-viszonteladók és kezelt szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók profitálnak e jövedelmező piaci lehetőségből.

  • Gyors — Gyors piacra jutás és gyors jövedelmezőség;
  • Egyszerű — Egyszerű integráció Odinnal, WHMCS-szel, HostBill-lel, ConnectWise-zal és sok egyébbel;
  • Teljes körű — Fizikai, virtuális, felhő, alkalmazások és mobil
  • Megbízható — Világszerte több mint 2000 szolgáltató bizalmát élvezi;
  • Biztonságos — További védelem az Acronis szoftverre épülő Acronis CloudRAID™ segítségével.

 

Acronis True Image

Az Acronis True Image minden személyes adat abszolútcélállomása. Windows és Mac számítógépeken egyaránt teljes lemezkép mentésével véd mindent: az operációs rendszert, a programokat, a beállításokat, a fájlokat és a betöltési információkat. Az Acronis Hybrid Cloud architektúra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a létrehozott biztonsági mentéseket külső meghajtókon, NAS eszközökön, hálózati megosztásban vagy felhőben tárolják. A világ első számú személyes biztonsági mentés megoldása tartalmazza a zsarolóvírusok ellen aktív védelmet nyújtó Acronis Active Protection™-t és a blockchain alapú adataláíró és hitelesítő technológiát, az Acronis Notary™-t és az Acronis ASign™-t.

  • Gyors — Az ágazat leggyorsabb teljes lemezképes biztonsági mentése;
  • Egyszerű — Mindössze két kattintással indítható teljes lemezkép-mentés
  • Teljes körű — Egyaránt védi a Windows, a Mac, az iOS, az Android és a Facebook adatokat.

 

A Scuderia Toro Rosso első számú, gyors és innovatív támogatója

Az Acronis 2017-ben is folytatja a Scuderia Toro Rosso Forma-1 csapat támogatását, előtérbe helyezve az innovációt, a gyorsaságot és a csapatmunkát. Az Acronis a csapat előző évi autóját az Acronis standnál állítja ki. A versenyautó épp olyan elképesztő, mint az idei szezonra készült új STR12, amely nemcsak design szempontból fantasztikus, de új, élvonalbeli technológiákat is rejt. Új motor, új abroncsok, új aerodinamikai tulajdonságok, és a háttérben az Acronis megoldásaival optimalizált adatértékelés biztosítja majd a csapatnak a versenytársak túlszárnyalásához szükséges teljesítményt.

“Ebben a versengő környezetben egyre fontosabbá válik, hogy valamennyi műszaki adatunkat igen magas színvonalú szoftverrel védjük, és az Acronis pontosan azt kínálja, amire szükségünk van”

– mondta el Franz Tost, a Scuderia Toro Rosso csapat főnöke.

Az Acronis termékei és megoldásai valamennyi nagyobb forgalmazónál elérhetők.

John Zanni, az Acronis marketingigazgatója és csatorna- és felhőstratégiáért felelős alelnöke, valamint Thorsten Schwecke, az Acronis DACH főigazgatója és ügyvezető igazgatója a 2. terem B33-as standjánál állnak rendelkezésre kérdésekhez és interjúkhoz.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés