Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG C3300: divatos megjelenésű, középkategóriás kamerás kagylómobil

Kütyük

LG C3300: divatos megjelenésű, középkategóriás kamerás kagylómobil

A napokban zajló CeBIT ideális helyszínt jelentett az LG Electronics számára, hogy bejelentse egyik legújabb középkategóriás mobiltelefonját, az LG C3300-át.


A ˝Style your life˝ mottó szellemiségében fogant, rendkívül elegáns vonalvezetésű készülék 91 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 25 milliméter vastag (90 köbcentiméter), a mérlegen pedig egész pontosan 93 grammot nyom. A telefonba egy igen csak nagy kapacitású, 1.000 mAh-s lítium-ion akkumulátor került, mely a gyári specifikációk szerint maximum 200 órás készenléti időt, illetve 3 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, kagylóformájú LG C3300 belső folyadékkristályos kijelzője átlagosnak nevezhető paraméterekkel bír: esetében a 128×160 pixeles felbontáshoz 65.536 színárnyalat társul. Az elsősorban hívófél kijelzésre használatos kiegészítő külső kijelző 96×64 képpontos felbontású, viszont nem színes, hanem csak monokróm. A négyszeres digitális zoommal felvértezett, beépített digitális fényképezőgép VGA felbontású, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felvételek készíthetők.

A teljes körű SMS, EMS, MMS, illetve Java kompatibilitás szinte már magától értetődik, viszont sajnálatos, hogy a telefonba mindössze 1,5 MB memória került, mely ráadásul nem is bővíthető. Az ezüst és vörös színekben kapható LG C3300 kizárólag a T-Mobile kínálatában lesz fellelhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés