Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SCH-i830: szétcsúsztatható kialakítású, négysávos okostelefon újdonság

Kütyük

Samsung SCH-i830: szétcsúsztatható kialakítású, négysávos okostelefon újdonság

Az Egyesült Államokbeli FCC (Federal Communications Commission) szabályozó testület áldását adta a Samsung egyik legújabb mobiltelefonjára, az SCH-i830 típusjelzésű modellre.


Az okostelefon kategóriában versenyző készülék négysávos működésre képes, tehát egyaránt használható a 800/1900 MHz-es CDMA, illetve a 900/1800 MHz-es GSM hálózatokban, ezenkívül pedig elmondható róla, hogy GPRS kompatibilis. A GPRS-nél jelentősen gyorsabb EDGE technológia sajnos kimaradt a készülék wireless repertoárjából, csakúgy, mint a CDMA EV-DO képes i730-as modellben még fellelhető Wi-Fi kontroller. Egyes források szerint a készülék egyik változatában lesz, egy másik olcsóbb verziójában pedig nem lesz 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép.

A Samsung SCH-i830 esetében a Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone szoftver tölti be az operációs rendszer szerepét. A 2,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles, vagyis QVGA felbontással bír és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A szétcsúsztatható kialakítású smartphone teljes értékű QWERTY billentyűzettel büszkélkedhet, ezenkívül pedig szólnunk kell még a Bluetooth kompatibilitásról, valamint a sztereó hangrendszerről. A készülék pontos méret- és tömegadatai egyelőre ismeretlenek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés