Connect with us

Hirdetés

technokrata

NTT DoCoMo N700i: QVGA-nál is nagyobb felbontású kijelző és két kamera

Kütyük

NTT DoCoMo N700i: QVGA-nál is nagyobb felbontású kijelző és két kamera

A legnagyobb japán mobil operátor által most bejelentett, N700i típusjelű 3G mobiltelefon elsősorban könnyű személyre szabhatóságáról és nagy tudásáról ismerszik meg.


A telefonra összesen harminchárom különböző színű és motívumú borítás tehető fel és egyedülálló módon mint a készülékház, mind pedig ezek a speciális borítások antibakteriális felületet kaptak. Új szolgáltatás az úgynevezett Decoration Videophone, melynek segítségével például bajuszt, vagy éppen kis szívecskéket helyezhetünk el a videóhívásban szereplő másik fél arcára, és ezek a kis grafikák az arc mozgását is képesek követni. Az N700i ezenkívül rengeteg Disney tartalommal (képek, hangok, ikonok) van felvértezve.

A 102 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 25 milliméter vastag és 109 gramm tömegű, kagylóformájú mobiltelefon újdonság óriási, 2,3 colos képátlójú TFT kijelzőt kapott, mely páratlanul nagy felbontással büszkélkedhet: a display 240×345 pixelt (QVGA+) és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az 1 colos képátlójú monokróm külső kijelző 120×30 pixeles felbontású.

A miniSD memóriakártyákat kezelő NTT DoCoMo N700i külső digitális fényképezőgépe (CCD) kereken 1 megapixeles, a belül elhelyezett második kamera pedig 100 ezer pixeles felbontással rendelkezik. A gyári specifikációkban 430 órás készenléti idő, 140 perces beszélgetési idő, illetve 90 perces videóhívási idő szerepel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés