Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixeles fényképezős mobil az LG-től

Kütyük

5 megapixeles fényképezős mobil az LG-től

A Samsung után hamarosan az LG is piacra fogja dobni első 5 megapixeles felbontású kamerás mobiltelefonját.

Ahn Seung-kwon, a dél-koreai székhelyű mamutcég mobil fejlesztési részlegének vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy rövid időn belül meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban az LG első 5 megapixeles kamerás készüléke. Bár emberünk a piaci debütálás pontos időpontját egyelőre nem kívánta megjelölni, különböző források tudni vélik, hogy a cég első ilyen nagy felbontású kamerás telefonja várhatóan valamikor az idei esztendő második negyedévében kerül majd a boltok polcaira.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy a készülék az európai piacokon is kapható lesz-e, mindenesetre több mint valószínű, hogy nem, vagy csak bizonyos idő eltelte után. A legkomolyabb fejlesztéseket folytató dél-koreai mobilgyártóknál bevett szokás, hogy újgenerációs modelljeiket elsőként a számukra hazai piacon, illetve a környező távol-keleti országokban dobják piacra.

Mint ismeretes, a nagy rivális Samsung már tavaly októberben bejelentett egy 5 megapixeles kamerás mobilt, a nem kevesebb mint 92 MB memóriával felvértezett, SCH-S250 típusjelzésű készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés