Connect with us

Hirdetés

technokrata

20-25 új BenQ mobiltelefon várható az idén

Kütyük

20-25 új BenQ mobiltelefon várható az idén

A BenQ tovább szeretné erősíteni mobiltelefon piaci pozícióját, ennek érdekében pedig számos vadonatúj modellt fog forgalomba hozni az idei esztendőben.


Sheaffer Lee, a vállalat elnöke a napokban azt nyilatkozta, hogy a BenQ az első félévben 8-9 új mobiltelefont dob piacra, az egész évben pedig mintegy 20-25 új készüléket fog bejelenteni. Az elmúlt hónapban négy BenQ mobil jelent meg a piacon, igaz ezek egyikét még 2004 elején jelentették be a cég munkatársai.

Lee elmondta, hogy a BenQ a globális siker érdekében a közeljövőben minden korábbinál több európai mobiltelefon szolgáltatóval kívánja felvenni a kapcsolatot, ezenkívül pedig a kínai piacon is jelentős mértékben szeretne terjeszkedni. Emberünk hozzátette, hogy a BenQ mobil kutatási és fejlesztési részlegein jelenleg mintegy 800-900 alkalmazott dolgozik, de hamarosan tovább fog bővülni a mérnöki gárda. 2004-ben egyébként 15-16 millió mobiltelefon hozott forgalomba a tajvani székhelyű gyártó, ami bevételeinek mintegy 17 százalékát tette ki.

Ide kapcsolódó hír, hogy a BenQ a napokban együttműködési szerződést kötött a brit O2 mobil operátorral, melynek értelmében az O2 X4 márkanév alatt fogja forgalmazni a BenQ nemrégiben bejelentett, S80 típusjelzésű harmadik generációs mobiltelefonját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés