Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung: SMS gépelés helyett SMS tollbamondás!

Kütyük

Samsung: SMS gépelés helyett SMS tollbamondás!

A Samsung a Las Vegas-i CES 2005 szakkiállításon olyan új mobilokkal kápráztatta el a látogatókat, melyek a kimondott szavakat pillanatok alatt felismerik és SMS szöveggé alakítják át.


Az úgynevezett VoiceMode funkcióval felvértezett új készülékeken immár nem kell SMS gépeléssel fáradozni, hanem e helyett elég egyszerűen csak szóban lediktálni az elküldésre szánt szövegeket – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Peter Skarzynski, a Samsung egyik alelnöke.

Emberünk elmondta, hogy első körben a Samsung P207 és Samsung A890 típusjelzésű mobiltelefonok lesznek ellátva a speciális új technológiával. Ezen készülékek a VoiceMode szoftver mellett egy QuickPhrase nevezetű kis kiegészítő programot is kapnak, melynek segítségével olyan, előre eltárolt SMS sablon szövegek csalogathatók elő szóban, mint például ˝Hívjon fel kérem!˝, vagy ˝Hamarosan visszahívom˝, illetve ˝Késni fogok a találkozóról˝.

A Samsung P207 és a Samsung A890 kereskedelmi forgalomban történő debütálásának pontos időpontja, illetve a készülékek várható ára és részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés