Connect with us

Hirdetés

technokrata

SavaJe operációs rendszerű LG mobiltelefonok

Kütyük

SavaJe operációs rendszerű LG mobiltelefonok

Az LG Electronics és a SavaJe Technologies munkatársai bejelentették, hogy a jövő esztendőben számos olyan 2,5G és 3G LG mobiltelefon fog megjelenni a piacon, melyen SavaJe OS teljesít szolgálatot.

Más mobil operációs rendszerektől eltérően a SavaJe OS egy olyan teljes Java környezetet biztosít az operátorok, a fejlesztők és a vásárlók számára, mely gazdag tartalommal, fejlett technológiákkal és nem utolsó sorban kiváló biztonsági megoldásokkal kecsegtet. További részleteket a februárban Cannes-ben megrendezendő 3GSM Világ Kongresszus keretein belül tudhatunk majd meg az új operációs rendszerről.

A SavaJe OS révén minden korábbinál fejlettebb technológiájú, rendkívül széles szolgáltatási körű új mobil készülékekkel jelenhetünk meg a piacon – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Dr. Woo-Young Kwak, az LG Electronics mobil fejlesztési részlegének a vezetője.

Örömmel tölt el bennünket, hogy egy olyan nagy és neves cég, mint az LG Electronics a mi mobil operációs rendszerünk mellett tette le a voksát – mondta Bob Gilkes, a SavaJe Technologies elnöke, majd hozzátette, hogy az együttműködésből nem csak az LG és a SavaJe, hanem az operátorok és a vásárlók is kapacitálnak majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés