Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG PM-325: szétcsúsztható kamerás készülék

Kütyük

LG PM-325: szétcsúsztható kamerás készülék

Az LG Electronics egy speciális szétcsúsztatható kialakítású új mobil készülékkel rukkolt elő.


A PM-325 típusjelzésű mobiltelefon 16 bites színmélységű, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzőjének nagy része alaphelyzetben nem látható, hanem csak akkor, ha a billentyűzetet tartalmazó alsó részt lefelé elcsúsztatjuk. A 94,1 gramm tömegű készülék csukott állapotban 100 milliméter hosszú, 46,2 milliméter széles és 23 milliméter vastag.

Természetesen az LG újdonságából sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely ez esetben maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképeket képes készíteni. A nyolcszoros digitális zoom funkciójú kamera optikája mellett egy kis tükörfelületet is találhatunk, ami az önarcképkészítést hivatott segíteni.

Említést érdemel többek közt a polifonikus hangzásvilág, a diktafon funkció, a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a repülőgép üzemmód, valamint a játékletöltési lehetőség. Sajnálatos, hogy a telefonba mindössze 1 MB memória került, illetve, hogy a telefonkönyvbe csak 200 kontakt adatai menthetők el. A kártyafüggetlen LG PM-325 ára az Egyesült Államokban 229 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés