Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Nokia mobilportálja

Kütyük

Megújult a Nokia mobilportálja

Egy mobiltechnológiával foglalkozó cég számára természetes, hogy legfontosabb információi mobileszközökre optimalizálva is elérhetők legyenek a felhasználók számára az Interneten keresztül.

Ezért újította meg a Nokia mobilportálját (http://mobil.nokia.hu), s immáron színes, multimédiás tartalmakkal, hasznos információkkal, újdonságokkal várja a látogatókat.

Az olyan új, nagyobb segességű adatátviteli technológiák, mint az EDGE vagy 3G az eddigiekhez képest az adott időegység alatt a letöltött adatmennyiség 10, 20 vagy akár harmincszorosát is képesek biztosítani: ez pedig jóval több és jóval gazdagabb megjeleníthető tartalmat jelent.

Egy ideje Nokia a piacra kerülő készülékeinek túlnyomó többsége már színes és nagyfelbontású kijelzővel és olyan, úgynevezett XHTML böngészővel rendelkezik, amely a mobilböngészést igazi élménnyé varázsolja. Ugyanakkor ezek a készülékek számos multimédiás képességgel rendelkeznek melyek közül például a folyamatos letöltést (Streaming-et) emelhetjük ki: a technológia segítségével Interneten elhelyezett vagy akár elő videó és audiótartalmak (filmek, kamerás közvetítések) nézhetőek/hallgathatók meg a mobilon.

Néhány szó a mobilportálról:
A Termékek menüpont képes készülékkatalógus: mindent megtudhat meglévő mobiljáról, de igényei szerint kereshet is Telefonkereső segitségével.

A Közösségek menüpont alatt a Club Nokiáról és az N-Gage Arénáról tudhat meg többet.

A Multimédia linkre kattintva egyrészt Galériánkba jut ahol a Nokia különböző eseményein készült fotókat tekinthet meg, másrészt a Termékvideók címszó alatt folyamatos letöltéssel (Streaming) különböző Nokia telefonok reklám és image-filmjeit játszhatja le mobilján.

A Kapcsolat oldal a Nokiára vontakozó értékesítési, szerviz és ügyfélszolgálati információkat tartalmaz.

A Nokia menüpont a cégről, annak különböző tevékenységeiről szól.

A Sajtó részben legfrissebb híreinket olvashatja el.

A Partnerek link a különféle fejlesztésekben együttműködő partnereink oldalaira vezet.

A Hasznos részben különféle tippeket kaphat telefonja tulajdonságairól.

Az Ajánlat oldal a hónap Nokia akcióját tartalmazza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés