Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG KP3800: OCR technológia, ujjlenyomat felismerés, sztereóhangzás

Kütyük

LG KP3800: OCR technológia, ujjlenyomat felismerés, sztereóhangzás

Az LG Electronics által kifejlesztett KP3800-as mobiltelefonnal nem csak telefonálni és fényképezni lehet, ugyanis a készülék többek közt optikai karakter felismerésre (OCR, Optical Character Recognition) is képes.


Az egyik dél-koreai mobil szolgáltató, a KTF által forgalmazott újdonság képes például arra, hogy az általa lefényképezett névjegykártyákon feltüntetett információkat (név, telefonszám, elektronikus és hagyományos levelezési cím) felismerje és elmentse a telefonkönyvbe.

Az igazsághoz tartozik, hogy nemrégiben a japán NTT Docomo is bejelentette első hasonló tudású mobilját (Foma SH900i), ez a modell azonban egyelőre még nem kapható a kereskedelmi forgalomban.

Az LG KP3800-ba egy 1,3 megapixeles felbontású CCD képszenzor került, mely állítólagosan kiváló minőségű fényképeket készít. A további érdekességek közül említést érdemel a beépített GPS helymeghatározó modul, az ujjlenyomat felismerő technológia, a térhatású hangzásvilág megteremtésére képes beépített hangrendszer, az MP3 zenelejátszási funkció, a háromdimenziós grafikájú játékszoftverek, a hatvannégy szólamú sztereó csengőhangok, valamint a maximum 80 perces videóanyag rögzítési lehetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés