Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-X460: pehelysúlyú bajnok

Kütyük

Samsung SGH-X460: pehelysúlyú bajnok

A Samsung SGH-X460 telefonja – amely decembertől hazánkban is megvásárolható – mindössze 75 grammos tömegével, elegáns gömbölyded formájával és kis méretével divatos kelléke a mobil életstílusnak.

A készüléktestbe épített antenna tiszta vételt biztosít, a hagyományos, készüléktesten kívüli megoldás okozta kényelmetlenségek nélkül.

Felnyitva a kagylóhéj kialakítású telefont, nagyméretű, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére alkalmas, 128×160 pixel felbontású belső kijelzőt találunk, amely ideális a különböző multimédiás tartalmaknaktartalmak megjelenítésére. A külső kijelző 96×64 pixelben közli láttatja a legfontosabb információkat, az E330-ról már ismerős ovális keretbe foglalva.


Az SGH-X460 negyven hang polifonikusszólamú dallamok és hangok megszólaltatására képes, zsebünkbe varázsolva egy komplett zenekart. Fejlett SMS, EMS és MMS képességei szolgáltatások támogatásávalrévén egyaránt alkalmas szöveg, hang, zene és képek küldésére és fogadására. A készülék támogatja a Java-t programozási nyelvet, és 1.536 KB-os memóriája szabadon feltölthető játékokkal, utazási információkkal és egyéb hasznos vagy szórakoztató tartalmakkal. A telefon két előre beépített Java játékkal kerül forgalomba.

A telefon WAP 2.0 támogatással is rendelkezik. További előnye a beépített határidőnapló funkció, mely folyamatosan emlékezteti használóját az előzetesen beleírt teendőkre. A program segítségével a mobilkészülék többek között számológépként és ébresztőóraként is használható.

A már említett Java-memórián kívül további 8220 KB szabad háttértár áll rendelkezésünkre, hogy kedvenc képeinket, csengőhangjainkat hosszú időre megőrizhessük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés