Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olaszországban már több mint 2 millió 3G előfizető van

Kütyük

Olaszországban már több mint 2 millió 3G előfizető van

A ˝3˝ nevezetű harmadik generációs mobiltelefon szolgáltató az idei esztendőben immár másodszor duplázta meg előfizetőinek számát, mely így mára már meghaladta a 2 milliót.

Az UMTS operátor idén márciusban még csak mintegy 500 ezer előfizetővel rendelkezett, júliusban viszont már nem kevesebb mint 1 millió előfizetőt tudhatott magáénak.

Mint ismeretes, a ˝3˝ a hongkongi székhelyű Hutchison Whampoa tulajdonában van. A vállalat az elmúlt időkben többek közt Olaszországban, Nagy-Britanniában, Észak-Írországban, Ausztráliában, Svédországban, Dániában, Hongkongban és Ausztriában indított harmadik generációs mobiltelefonos szolgáltatásokat. A cég a közeljövőben Írországban, Izraelben és Norvégiában is meg kíván jelenni a 3G piacon.

A 3G technológia jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosít, mint a jelenleg széles körben használatos 2,5G (GPRS), illetve a feljövőben lévő 2,75G (EDGE). A nagy sebesség gyorsabb internetet és minden korábbinál gazdagabb multimédiás tartalmakat nyújt az előfizetők számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés