Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG G1800: 260 ezer színű LCD, 64 MB memória és MP3 lejátszás kevés pénzért

Kütyük

LG G1800: 260 ezer színű LCD, 64 MB memória és MP3 lejátszás kevés pénzért

Az LG Electronics a héten egy vadonatúj, elsősorban nagy tudásáról és kedvező áráról ismeretes mobiltelefonnal rukkolt elő.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan az idei esztendő utolsó hónapjában debütáló LG G1800 mindössze 200 dollárba fog kerülni, ezért az árért azonban egy meglehetősen széles szolgáltatási körű mobilt lehet majd hazavinni.

Az LG G1800-ba szerelt, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása nem túl nagy, mindössze 128×128 pixel, ehhez viszont igen csak nagy, 18 bites színmélység társul, ami több mint 260 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. Olcsó kategóriás készülékről lévén szó, több mint meglepő, hogy a G1800-ba nem kevesebb mint 64 MB belső memória került, amiből egyébként 60 MB érhető el a felhasználók által.

A GPRS Class 8 kompatibilis dél-koreai újdonság természetesen SMS, EMS és MMS kompatibilis, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámot visel magán. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Java támogatás, a hatvannégy szólamú polifónia, valamint az MP3 lejátszási képesség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés