Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i730: nagy kijelzős Windows-os okostelefon

Kütyük

Samsung i730: nagy kijelzős Windows-os okostelefon

A Samsung Showcase 2004 szakkiállítás keretein belül számos új mobil készülék debütált, így például többek közt a Windows Mobile operációs rendszerrel ellátott, i730 típusjelzésű okostelefon.


A manapság oly divatos szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Samsung i730-ban egy igen csak méretes és nagy felbontású kijelző teljesít szolgálatot. A 2,8 colos képátlójú LCD panel egyrészt 240×320 képpontos felbontással, másrészt pedig 16 bites színmélységgel, vagyis 65.536 színárnyalattal büszkélkedhet.

A készülékre a legújabb mobil Microsoft szoftver, a Windows Mobile 2003 for Pocket PC Second Edition került, ami többek közt azt jelenti, hogy a kijelzőn mind függőleges, mind pedig vízszintes irányban megjeleníthető a kép. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy az i730-ban pontosan milyen típusú mikroprocesszor leledzik, azt azonban már most tudni lehet, hogy a belső memória mérete 64 MB. Akinek ez a memória kevés lenne, igénybe veheti az SDIO kompatibilis bővítőhelyet, mely SD (Secure Digital) és MMC (MultiMediaCard) memóriakártyák fogadására egyaránt alkalmas. További fontos specifikáció többek közt a Wi-Fi támogatás, illetve a beépített sztereó hangrendszer.

A Samsung i730-as smartphone kereskedelmi forgalmazásának kezdete, illetve várható ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés