Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első lázmérős mobiltelefonja!

Kütyük

A világ első lázmérős mobiltelefonja!

A Pantech legújabb mobiltelefonja akár lázmérőként is használható.


A Pantech G670 típusjelzésű készülék beépített hőmérővel rendelkezik, melynek segítségével többek közt lázmérést is végezhetünk. Ehhez nem kell mást tenni, mint a telefon adott részét 5-8 másodpercig odatartani a homlokhoz, vagy a fülhöz. A készülék ezt követően kiírja a test hőmérsékletét, ezenkívül pedig akár arra is lehetőség van, hogy a mért értéket elmentsük, és ily módon kis nyilvántartást vezessünk a láz változásáról.

A 80 milliméter hosszú, 40 milliméter széles és 21 milliméter vastag Pantech G670 egész pontosan 85 grammot nyom a mérlegen. Széthajtható kialakítású mobil lévén adott a két kijelző: a belső LCD 1,8 colos képátlóval, 128×160 pixeles felbontással és 260 ezer színárnyalattal büszkélkedhet, a külső LCD pedig 1,2 colos képátlójú, 128×128 pixeles felbontású és ugyancsak 260 ezer színű.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű újdonság vakuval ellátott beépített digitális fényképezőgépe 0,3 megapixeles CCD képérzékelőt tudhat magáénak, amivel ugyebár maximum 640×480 pixeles felbontású digitális fényképeket lehet készíteni. A 3,5 órás beszélgetési idejű, illetve 200 órás készenléti idejű Pantech G670 hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve és természetesen SMS, EMS és MMS kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés