Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megapixeles kamera a Nokia 3230-ban

Kütyük

Megapixeles kamera a Nokia 3230-ban

A monacói Nokia Mobilitás konferencián és a thaiföldi Bangkokban megrendezett Destination Nokia rendezvényen a Nokia újabb kifejező készülékkel gyarapította a vállalat kameratelefonjainak bővülő választékát: mégpedig a Nokia 3230 készülékkel.

A videofelvételt és szerkesztést kínáló, megapixeles kamerát tartalmazó Nokia 3230 a kreatív kommunikáció, az élmények megosztása, és az önkifejezés innovatív és funkciókban gazdag eszközét kínálja a modern mobiltelefon-használók számára. A Series 60 platformon alapuló Nokia 3230 a GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 hálózaton működő háromsávos kameratelefon. Az európai és ázsiai szállítások kezdete 2005 első negyedévében várható. A készülék nem támogatott kiskereskedelmi ára 350 euró körül mozog majd.


A napjaink stílusát tükröző Nokia 3230 nagy méretű, 65.536 színárnyalatot megjelenítő színes kijelzőjével, és beépített, 1,23 megapixeles tényleges felbontású 1,3 megapixeles kamerájával kiváló minőségű fényképeket készíthetünk. A felhasználók a mobil videofelvételnek és szerkesztésnek köszönhetően egyéni és szórakoztató tartalmakat hozhatnak létre, majd küldhetnek el egyszerűen másoknak multimédiás üzenetben. A telefon Movie Director alkalmazásával speciális effekteket, például zenét, szöveget, színeket vagy képet adhatunk a felvételekhez, így a videókból egyéni filmek születhetnek. A felhasználók a Bluetooth kapcsolat vagy a multimédiás üzenetküldés révén kinyomtathatják, tárolhatják, vagy másokkal is megoszthatják a képeket vagy a videofelvételeket. A képekről kompatibilis nyomtatóval vagy egy nyomtatópultban Bluetooth kapcsolaton keresztül papírmásolatot készíthetünk, a Kodak Mobile Service és a telefonon található alkalmazás használatával pedig a fényképeket feltölthetjük az interneten létrehozott virtuális fotóalbumba, ahol megoszthatjuk azokat családtagjainkkal és barátainkkal, vagy megrendelhetjük a képek papírváltozatát.

A még intenzívebb személyre szabhatóság érdekében a Nokia 3230 felhasználói új felhasználói interfész témákkal, háttérképekkel és színekkel alakíthatják át ízlésüknek megfelelően a telefont. A Nokia 3230-on új játékok is bemutatkoznak, többek között a valóságra építő Agent V, amellyel szó szerint az események közepébe csöppen a játékos. Az Agent V a telefon kameráját és mozgásérzékelőjét használja, a játékos pedig a telefon mozgatásával teheti arrébb a játékban feltűnő tárgyakat. A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3230 a még nagyobb kreativitás érdekében a Symbian és Java alkalmazások széles skálájával bővíthető.

A 110 gramm tömegű Nokia 3230-on négy órán át beszélgethetünk, és a készülék akár 230 órán keresztül áll készenlétben.

A legfontosabb funkciók között szerepel:
-Nagy méretű és felbontású, színes kijelző (65.536 színárnyalat)
-Beépített 1,3 megapixeles kamera, 1,23 megapixel tényleges felbontás
-Videofelvétel, szerkesztés és megosztás
-Movie Director alkalmazás
-Bővíthető memória a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető memóriakártyával
-Bluetooth technológia
-MMS, csevegés, és azonnali üzenetküldés
-xHTML és HTML böngésző
-Push to talk adóvevő külön gombbal
-Jelenlét szolgáltatással bővített telefonkönyv
-Symbian operációs rendszer, Series 60 platform
-Új játékok, többek között Agent V
-Sztereó FM rádió és MP3 lejátszó
-Visual Radio



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés