Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges szövegbeviteli megoldás a Motorola A668-ban

Kütyük

Különleges szövegbeviteli megoldás a Motorola A668-ban

A Motorola hamarosan egy vadonatúj szövegbeviteli technológiával felvértezett mobiltelefonnal fog előrukkolni.


Az FCC (Federal Communications Commission) a napokban adta áldását a Motorola A668 típusjelzésű készülékre. Az újdonság nem más, mint egy háromsávos működésre képes, szétnyitható kialakítással rendelkező új mobil, melynek érdekessége az úgynevezett FWR (Finger Writing Recognition) szövegbeviteli megoldás.

A Motorola A668 hagyományos billentyűzete egy érzékelőpanelt rejt magában, melyre rendkívül egyszerűen, akár néhány ujjmozdulattal lehet különböző betűket, vagy jeleket rajzolni. A speciális technológia jelenleg csak angolul és kínaiul ért, de a későbbiekben vélhetően jelentős mértékben tágulni fog a támogatott nyelvek köre.

A Motorola újdonságról jelen pillanatban annyit lehet még tudni, hogy két színes kijelzővel rendelkezik, megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgépe pedig vakuval és mozgókép rögzítési funkcióval is el van látva. Ismeretes, hogy a Motorola A668-at a Motorola régi jó partnere, a CMCS (Chi Mei Communication Systems) gyártja, azonban a telefon ára, illetve debütálási időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés