Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPS-es mobiltelefon kiegészítő a Nokiától

Kütyük

GPS-es mobiltelefon kiegészítő a Nokiától

A piacvezető gyártó Wireless GPS Module LD-1W típusjelzésű kiegészítője beszédes névvel rendelkezik: az újdonság nem más, mint egy vezeték nélküli működésre képes globális helymeghatározó modul.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan a jövő esztendő első negyedévében felbukkanó készülék 78 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 17 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 62 grammot nyom.

A fekete-szürke színű Wireless GPS Module LD-1W tizenkét párhuzamos csatornával és 25 méteres horizontális pontossággal bír. A cseppálló kivitelben készülő újdonság egy feltöltéssel maximum 10 órán keresztül használható. A gyártó saját töltőt mellékel a készülék mellé, de a GPS modul lemerült telepe akár hagyományos Nokia mobiltelefon akkumulátortöltők segítségével is feltölthető.

A Wireless GPS Module LD-1W dobozában többek közt egy 32 MB kapacitású MMC (MultiMediaCard) memóriakártya, egy Wayfinder Mobile Navigator alkalmazás (három hónapos licensz), valamint egy Mobile Location Framework szoftver található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés