Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-suli internetes tehetségkutató szakkör és online verseny

Kütyük

E-suli internetes tehetségkutató szakkör és online verseny

Ujvári István középiskolai tanár évtizedek óta meghatározó szerepet játszik az általános iskolás tanulók matematikai felkészítésében, a matematikai tehetségek felkutatásában és gondozásában. Levelező szakköre 16 éve egyedülálló módszert képvisel a távoktatás területén mind tematikájában, mind a szakmai felkészítés eredményességében.

A szakkör célja nemcsak az általános iskolák, valamint a 6 és 8 osztályos gimnáziumok 10-14 éves tanulói közül a matematikában tehetségesek felfedezése és fejlesztése, (különös tekintettel az országos verse¬nyekre), hanem a matematikatanárok szakkörvezetői kultúrájának segítése, és módszertani segéd¬anyagokkal (tematikus feladatlapokkal, szakköri füzetekkel és könyvekkel) való ellátása a „docendo discimus” jegyében. E célok megvalósítása érdekében a tanév során 12 témát dolgoznak fel, mégpedig felét az 5-6-osok, felét a 7-8-osok számára.

2004-től a szakkör megnyitja internetes kapuját az e-suli.hu oktatási oldalon. A szakköri feladatlapokat a szaktanárok e-mailben vagy a honlapon kapják meg. Jelentős újdonság a szakkör záró eseménye, az országosan egyedülálló online matematika verseny, melyen a szakkör legsikeresebb résztvevői indulhatnak. Nevezési határidő: 2004. október 1., a verseny várható időpontja: 2005. április. Jelentkezni levélben (Matematikai Tehetségfejlesztő Központ, 2601 Vác, postafiók: 143) vagy az E-suli weboldalán lehet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés