Connect with us

Hirdetés

technokrata

miniMIXA: új zeneszerkesztő alkalmazás Windows-os mobilokra

Kütyük

miniMIXA: új zeneszerkesztő alkalmazás Windows-os mobilokra

A SSEYO féle miniMIXA nem más, mint egy a Microsoft Windows Mobile szoftveres mobil készülékekre szánt zenei alkalmazás, melynek segítségével többek közt csengőhangokat lehet felvenni, mobil DJ-t lehet játszani, vagy egyszerűen csak kísérletezni lehet a telefonon tárolt hangokkal.


A többcsatornás zeneszerkesztésre alkalmas, számos speciális effektussal ellátott szoftver segítségével előállított muzsikák csengőhangként is funkcionálnak és természetesen akár MMS-ben is elküldhetők.

A miniMIXA lelke a közelmúltban rangos BAFTA díjat nyert Koan Music Engine, mely minden korábbinál jobb minőségű felvételek készítésére képes, és ezen felvételek adott esetben akár csak néhány KByte méretűek. A szoftver nem csak a széles körben használatos MIDI formátumot támogatja, hanem kezeli a SSEYO által kifejlesztett SKM (SSEYO Koan Mobile) állományokat is.

A miniMIXA-nak köszönhetően immár lényegében bárhol és bármikor mobil DJ-kké válhatunk – nyilatkozta a szoftver hivatalos bejelentésekor Simeon Payne, a Microsoft Mobile and Embedded Devices Division marketing igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés